Bedankt voor je inschrijving.

Wauw! Proficiat, super gedaan! Jij hebt de eerste stap gezet naar je nieuwe en sterkere zelf!

7dagensterkerlogo.png

Vul nog even hieronder alles in en dan ben je klaar om te starten.

Morgen start dan de online-cursus: 7 dagen STERKer!, een programma dat ik voor jou heb gemaakt omdat jij geweldig bent en ik wil dat jij dit ook voelt.

Veel succes ermee!

Oh, voor ik het vergeet: met deze deelname krijg je ook automatisch toegang tot mijn 2-wekelijkse nieuwsbrief, moest je daar nog geen toegang op hebben. Om de twee weken ontvang je van mij een nieuwsbrief met veel tips, trics en tools om je nog sterker te voelen, de perfecte aanvulling op het programma van 7 dagen STERKer! Wil jij deze mails toch niet meer ontvangen, dan kan jij je op elk moment uitschrijven via de link onderaan de mail.

Vergeet trouwens niet mijn e-mailadres toe te voegen bij je contactpersonen: zo weet je zeker dat mijn mails goed bij je toekomen. Het zou zonde zijn dat ze terechtkomen in de SPAM-box of tussen je junkmail.

Ja, ik wil 7 dagen STERKer proberen!

Door je aan te melden voor 7 dagen STERKER! , krijg je van mij ook elke twee weken gratis nog meer tips en inspiratie om STERKer te worden. Uiteraard is al je informatie enkel voor mij en krijgt niemand anders jouw gegevens.

dit veld niet invullen s.v.p.