Back to All Events

Lezing Straffe ma(dam)ma's

  • Kinderclub De Malle Molen Schoolstraat 55 2460 Kasterlee Belgium (map)
foto straffe madammas.png

 

Straffe ma(dam)ma's

Er wordt van ons, vrouwen, zoveel verwacht: een carrière, het huishouden, kinderen opvoeden, de perfecte partner zijn, het ideale sociale leven, de beste vriendin … Ben ik iets vergeten?

We weten soms niet meer waar ons hoofd staat en toch … blijven we straffe mama’s en straffe madammen! Wij brengen heel veel onbewust over op onze kinderen! Hoeveel keer heb jij je kind niet betrapt op jouw gedrag. Zij doen alles van je na! Zowel de goede als de slechte zaken. Wees daarom ook het juiste voorbeeld, het positieve voorbeeld! Zorg ervoor dat je kinderen groeien als positieve kinderen! Zorg ervoor dat ze jongeren worden die geen uitdagingen uit te weg gaan, die zich niet snel laten ontmoedigen en … die weerbaar zijn tegen pesterijen! In deze lezing kom je te weten hoe je het kunt aanpakken en hoe je een straffe ma(dam)ma kan blijven.

Nele De Boeck is zelfvertrouwencoach, inspirator, trainer, spreker, systeemcoach en lifecoach.
Hoofdzakelijk richt ze zich tot vrouwen, al heeft ze ook reeds vele mannen sterker in hun schoenen laten staan.
Nele’s visie: “Ik geloof dat elke persoon van nature al krachtig is en dat hij of zij het verdient om die kracht terug te vinden en ze te houden! Als een man/vrouw gelukkig is , heeft dat een positieve invloed op zijn/haar omgeving.” Haar missie is dan ook om iedereen sterker in zijn of haar schoenen te laten staan, hen te laten stralen en het beste in hen naar boven te halen.
Nele is auteur van het boek ‘STERK!’. Dit boek kan je kopen voor of na de lezing.

In samenwerking met Vormingplus Kempen vzw

https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/straffe-ma-dam-ma-s/3f280c73-681f-4c7a-a0df-73e2719f6211

Later Event: March 13
Lezing rond Zelfvertrouwen