Eerst en vooral wil ik je van harte proficiat wensen!

 

Ja, jij! Kijk nu niet achter om want ik heb het tegen jou!  Want jij wil meer uit dit leven halen! Jij bent gemotiveerd om concrete stappen te zetten maar toch heb jij iemand nodig die jou steunt en net dat duwtje geeft dat je nodig hebt!  

Misschien ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of sta je op een kruispunt in je bestaan? Zit je met vragen over het leven waarop je maar geen antwoord vindt? Wil je je droom verwezenlijken en weet je in hemelsnaam niet hoe je moet beginnen? 

Ik sta met veel plezier voor je klaar om jou te begeleiden tijdens je volgende stap! Tijdens mijn trainingen en workshops begeleid ik je hoe je inzicht in jezelf en in het leven kunt krijgen.

Jij bent verantwoordelijk voor je leven en ik begeleid jou in jouw aanpak!

Ik ben coach en ik stel jou de vragen die je zelf nog niet hebt gesteld. Ik help je  om “out of the box” te denken. Want als je zelf in de “box” zit, weet je niet wat er om je heen gebeurt. 

Als je met je neus net voor een schilderij staat …, dan kun je het hele schilderij niet zien …! 

Jij hebt de sleutels van jouw leven in handen! En ik ben er om jou de sleutels te doen zien! Ik geef je de tips en de trics en de tools waarmee jij verder kunt in jouw leven!Nele_De_Boeck057.jpg

Life isn’t about finding yourself, it’s about creating yourself!

Bij mij kun je terecht voor persoonlijke coaching, lifecoaching, mental coaching, workshops, lezingen en zo veel meer! Check het aanbod en surf gerust eens rond op mijn site!