7 dagen sterker

nieuwsgierig om “online” gecoacht te worden? Start met deze 7 dagen en kijk of het je bevalt.

7dagensterker kleiner.png

Hiermee kan jij te weten komen of het online-programma jou bevalt.
7 dagen …
Wat zijn 7 dagen? Probeer het en zie wat het voor jou doet. Je hebt niets te verliezen, of wel?

!!!!! Het 7 dagen STERKer - programma binnenkort terug online:
met een betere en STERKere versie!!!!!

 

1 maand sterker

de online cursus die je gevolgd moet hebben!

Heb je het moeilijk om "neen" te zeggen?
Voel je je onzeker als er onbekenden in je buurt zijn? 
Laat je regelmatig "over je lopen"?
Geloof je niet in jezelf? 
Ga je uitdagingen liever uit de weg? Of bezie je het als problemen?
Ben je van mening dat je niet zoveel waard bent?
Reageer je ongemakkelijk op complimenten?

Misschien wil je gewoon van thuis uit werken aan je zelfbeeld en zelfvertrouwen als start van je persoonlijke ontwikkeling of als aanvulling op een persoonlijk coachingtraject. Dit kan door de online cursus "1 maand STERKer". Gedurende een maand krijg je elke dag 's morgens en 's avonds een mail met leuke opdrachten, leerrijke tips, fantastische tools, inspirerende teksten ...

Deze online cursus zorgt ervoor dat jouw zelfbeeld beter wordt en dat je je sterker voelt na een maand. Ik vind het heerlijk om je online een maand te begeleiden naar jouw sterkere zelf. 

Dit schrijft Liesbeth in het magazine Goed Gevoel: “Het programma werpt zijn vruchten af. Ik sta versteld van de inzichten die ik verworven heb. Ik weet welke waarden ik belangrijk vind. ik bezit kwaliteiten en eigenschappen waar ik trots op mag zijn. Ik durf spontaner te zijn: in een discussie zeg ik wat er op mijn hart ligt. Zonder te tobben of ik iemand gekwetst heb. Mijn innerlijke criticus voor atijd het zwijgen opleggen lukt me nog niet. Maar hij krijgt concurrentie van een stem die me geruststelt. Want er zullen altijd momenten zijn dat het tegenzit. Gelukkig merk ik dat die steeds minder lang duren.” - Lees het hele artikel in Goed Gevoel van juli 2019. (Binnenkort komt het artikel online!).

 

90 dagen STERKer!

Drie maanden online-coaching aan de prijs van één persoonlijke coachingsessie.

Wil je intensiever werken aan jezelf maar schrikt een persoonlijke ontmoeting met een coach jou voorlopig af?
Zoek je een leuke manier om thuis - binnen je veilige omgeving - te werken aan je zelfvertrouwen zodat jij binnenkort “neen” durft zeggen zonder je schuldig te voelen, jezelf sterker te voelen in contact met anderen en meer in jezelf te geloven? Dan is dit 90 dagen-programma iets voor jou.

Elke dag krijg je tips, tools, inspirerende teksten en quotes, leuke oefeningen … in je mailbox. Na 3 maanden intensief aan jezelf te werken zal jij je een ander persoon voelen dan dat je je vandaag voelt. Starten we ermee?

Ik kijk er al naar uit je deze drie maanden te begeleiden naar je STERKere zelf. Jij bent geweldig!